توضیحات محصول
چرا سر جلسه ی آزمون بی دقتی می کنیم؟
بی دقتی های سر جلسه ی آزمون به ۲ دسته ی عواملِ بیرونی و درونی دسته بندی می شوند.
عوامل بیرونی:
خستگی و تغذیه ی نامناسب:
گاهی اوقات بی دقتی ها ناشی از خستگی هستند یعنی این که مثلا شما شب قبل از آزمون نخوابیده اید یا برنامه ی خواب و تغذیه ی شما در طول هفته ی گذشته ی قبل از آزمون، تنظیم نبوده است.
از نظر علمی اگر شما در طول چند ماه گذشته برنامه ی منظمی از نظر خواب یا حتی غذا نداشته باشید، به مرور زمان این موضوع در دقت، حافظه و تمرکز شما تاثیر می گذارد پس سعی کنید از نظر خواب و خوراک، حرفه ای عمل کنید.
✴عوامل درونی:
🔑مهارت تست زنی و شناختن دام های تستی :
مربوط به بی دقتی های ناشی از نداشتن مهارت در تست زنی مثل عدم توانایی در خواندن تست ها، افعال یا قیود آنها، جابه جا گذاشتن عدد ها و…می شود.
🔑عدمِ تسلطِ کافی بر مبحث:
بخشی از بی دقتی ها به کم تسلطی و اطلاعاتِ کم نسبت به یک مبحث بر میگردد؛ یعنی شما صرفا تعداد تست کمی از یک فصل زده اید و هنوز در آن مبحث مسلط و روان نشده اید و وقتی می خواهید به همه ی سوالات پاسخ بدهید؛ قاعدتا ممکن است بی دقتی ها و تعداد اشتباهاتتان در آزمون بالا برود.
🔑عدم مرور خوب:
بسیاری از اوقات به صورت کلی مطلب در ذهن ما وجود دارد اما عمق ندارد و به صورت جزئی و دقیق مرور نشده و در ذهن جا نیفتاده است؛ همین عامل باعث افزایشِ پاسخ های اشتباه می شود. مرور ها اگر رعایت شوند، باعثِ کاهش بی دقتی و افزایشِ درصد میشود.
🔑اضطراب و دستپاچگی:
این موضوع ناشی از عدم تمرین مهارت آزمون است. یعنی شما به نوعی هنوز مدیریت زمان را یاد نگرفته اید، تکنیک های ضربدر_منها را استفاده نمی کنید، به دور دوم و سوم پاسخگویی(استراتژی بازگشت) اعتقاد ندارید و می خواهید همه سوالات را در دور اول پاسخ دهید و این سبب اضطراب و دستپاچگی و در نهایت افزایش تعداد غلط ها می شود.
🔑کارکردن کوییز و تمرین مهارت های ازمون:
یکی از آیتم های مهمی که باید در برنامه های خود قرار دهید، زدن آزمون ها و کوییز های مختلف است. به گونه ای که سه ویژگی زماندار بودن، ترکیبی بودن و رعایت تکنیک های آزمونی در آن پیاده شود.
طبیعتا هرچه بیشتر شرایط آزمون را تمرین کنید، مهارت بیشتری کسب میکنید و بهتر میتوانید اشکالات خود را پیدا و اصلاح کنید
بیشتر
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.