توضیحات محصول
پاورپوینت بازاریابی عصبی با فرمت pptx ودر 29 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت بازاریابی عصبی
اسلاید های 12.13. 14.15.27.28 زبانشان انگلیسی است
یک معما
•بازاریابی عصبی در دنیا مورد استقبال فراوانی قرار گرفته است. بازاریابی عصبی بازاریابی است که با توجه به عملکرد مغز و سیستم اعصاب بدن طراحی شده است. شرکت های بزرگ بودجه های زیادی برای تحقیقات بازاریابی و طراحی سیستم های نظرسنجی اختصاص می دهند. سپس بر مبنای اطلاعات ارائه شده توسط مخاطبان، اقدام به طراحی و ساخت محصولات جدید می کنند. سپس اتفاق بسیار عجیبی می افتد. همان افرادی که خودشان در نظرسنجی معیارهای یک محصول ایده آل را تعریف کرده اند، حاضر به خرید محصول نیستند.
آقای مالکولم گلادول در کتاب معروفش با نام «نقطه واژگونی» به این پدیده می پردازد. او توضیح می دهد که افراد مختلف هنگام ورود به کافی شاپ در نظرسنجی شرکت کردند که قهوه مورد علاقه شان چه قهوه ای است؟
اغلب افرادی که در نظرسنجی اعلام کرده بودند به قهوه تلخ و غلیظ علاقه دارند بعدازچند دقیقه د رهمان کافی شاپ قهوه خود را کاملا شیرین میکردند. بنابراین همیشه نمی توان به گفت های مشتریان اعتماد کرد گاهی آنها درمورد محصول نظراتی می دهند که با خریدهای خودشان تناقض دارد.
• باید بدانیم چرا مشتریان به طرف یک مارک خاص لباس کشیده میشوند، یا مدل خاصی از ماشین، یا نوع خاصی از کرم دست و صورت، شامپو یا شکلات جواب این سوال در ذهن ما نهفته است. علم عصب شناسی یا بازاریابی عصبپایه بعنوان آینده علم بازاریابی، پنجرهای به سوی ذهن انسان خواهد گشود.
•این علم صرفاً ابزاری است که به ما کمک میکند تا بفهمیم که مشتریان در رویارویی با انواع کالاها و مارکهای تجاری به چه چیزی فکر میکنند و حتی بعضاً به ما کمک میکند روشهای سوء استفاده بازاریابها را بشناسیم.
در بازاریابی عصبی دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که اغلب تصمیمات خرید نیز توسط همین بخش مغز، یعنی مغز قدیم انجام می شود. پس اگر با عملکرد مغز قدیم بیشتر آشنا شویم می توانیم عملیات بازاریابی را طراحی کنیم که تاثیرگذارتر باشد. حال به این سوال برگردیم که چرا اغلب افرادی که ادعا می کنند قهوه تلخ و غلیظ دوست دارند، قهوه شیرین می خورند؟
دلیل آن است که وقتی مورد سوال قرار می گیریم معمولا از مغز جدید خود برای پاسخگویی استفاده می کنیم و سعی می کنیم بهترین و منطقی ترین جواب ممکن را ارائه دهیم ولی وقتی در شرایط واقعی می خواهیم قهوه بخوریم، مغز قدیم تاثیر بیشتری بر عملکرد ما دارد!
بیشتر
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.