توضیحات محصول
دانلود پاورپوینت قارچهای میکوریزی با فرمت ppt ودر11 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت قارچهای میکوریزی
-واژه میکوریزا اولین بار از سوی فرانک در سال 1885 ارائه شد. میکوریزا از دو کلمه
– ( Myco ) به معنی قارچ و ( Rhiza ) به معنی ریشه تشکیل شده است
–
-این همزیستی قارچ قند، اسید های آمینه ، ویتامین ها و برخی مواد آلی دیگر را از میزبان دریافت و در مقابل معدنی و بیشتر از سایر مواد فسفات را خاک جذب و در اختیار گیاه قرار می دهد
–
–همانند ریزبیوم در تامین ازت ، تامین فسفر در خا کهای با کمبود فسفر قابل جذب
–
-میکوریزا بر اساس وضعیت قرار گرفتن میسیلیوم هایa آنها روی ریشه گیاهان میزبان به دو گروه کلی تقسیم می شوند: میکوریزای بیرونی ( Eetomycorrhizae ) – میکوریزای درونی( Endomycorrhizae)
-نقش میکوریزا در بهبود جذب آب توان جذب کننده و توان جذبی بیشتر هیف
– فسفر ، ازت، پتاسیم ، روی ، مس ، گوگرد، کلسیم و آهن توسط سیستم میکوریزا جذب و به گیاه منتقل می شوند. میکوریزاها می توانند آنزیم فسفاتاز سنتز کنند و از این راه امکان دسترسی به فسفر را افزایش دهند. برخی از انواع میکوریزاها اسیدهای کلات کننده تولید می کنند و از این راه حلالیت فسفر را برای جذب افزایش می دهند.
-تولید هورمون های رشد گیاه که نتیجه آن بهبود جذب آب و عناصر غذایی توسط گیاه است اوکسین- سیتو کنین ….
-تاثیر روی بهبود جوانه زنی و ظهور گیاهک
-تاثیر سینرژیستی با ریزوبیوم ها
-تولید بذر ترکیبهای آنتی بیوتیک مانند باکتریوسین ها برای حذف عوامل بیماریزا و نیز تحریک ژنهای دفاع گیاه برای فعال شدن مکانیسم های انواع طبیعی
-کمک به کاهش تنش عوامل محیطی- حرارت- آلودگی خاک به سموم- فلزات سنگین
•میکرو ارگانیسم های حل کننده فسفات بصورت ساپروفیت در منطقه ریشه( ریزوسفر) فعالیت نموده و با مصرف ترشحات ریشه ترکیبات نامحلول فسفات ( مانند تری کلسیم فسفات ) را بصورت محلول قابل جذب گیاه در می آورند . این میکروارگانیسم ها با تولید و ترشح اسید های عالی اعم از مالیک ، سوکسینیک ، پیروپیونیک ، لاکتیک ، سیتریک ، کتوگلونیک ، در حلالیت فسفاتهای معدنی و کم محلول موثر می باشند و بعلاوه بسیاری از آنها با تولید آنزیم فسفاتاز آزاد شدن فسفر از ترکیبات آلی فسفر دار را موجب می شوند.
• باکتری های مورد استفاده از دوجنس باسیلوس (Bacillus) و پسودوموناس ( Pseudomonas ) آسپرژیلوس ( Aspergilleus) انتخاب شده اند.
•در استرالیا از باکتریهای تیوباسیلوس برای تولید کودی بنام بیوسوپر استفاده می شود
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.