توضیحات محصول
دانلود پاورپوینت شناسایی گزینه های استراتژیک و انتخاب استراتژی با استفاده از ماتریس های SWOT و QSPM با فرمت ppt ودر 16 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت شناسایی گزینه های استراتژیک و انتخاب استراتژی با استفاده از ماتریس های SWOT و QSPM
SWOT تجزیه و تحلیل
•تحلیل SWOT برای اولین بار در سال 1950 توسط جورج آلبرت اسمیت و رولند کریستنسن مطرح و به عنوان ابزاری مفید برای شناسایی گزینه های راهبردی پیش روی سازمان به کار گرفته شد. از اين روش براي تحليل وضعيت موجود و بررسي نقاط قوت ،ضعف ها ،فرصتها و تهديدها به منظور شناسايي مسائل استراتژيك و ارائه استراتژي مناسب در بلند مدت ، براي يك ناحيه استفاده ميشود.
•عبارت SWOT از کنار هم قرار دادن حروف نخست چهار واژه ، قوتها(Strengths) ، ضعفها(Weaknesses)، فرصتها (Opportunities) و تهدیدات (Threats) تشکیل شده است.
•در این روش تلاش می شود با در کنار هم قرار ویژگی های درونی سازمان و شرایط محیط بیرون، راهبردی متناسب با زمان و مکان برای سازمان برگزیده شود. از ديدگاه اين مدل يك استراتژي مناسب
قوتها و فرصتها را به خداكثر و ضعف ها و تهديد را به حداقل ممكن ميرساند.
SWOT مراحل انجام تجزیه و تحلیل
گام نخست: شناسائی عوامل داخلی و خارجی
ابتدا عوامل داخلی و عوامل خارجی شناسائی میشود. پس از مشخص شدن تمامی نقاط ضعف و قوت و تهدیدها و فرصتها، ماتریس ارزیابی عوامل داخلی (IFE) ماتریس ارزیابی عوامل خارجی (EFE ) تشکیل میشود. نقاط ضعف و قوت داخلی در ماتریس IFE و فرصتها و تهدیدات خارجی در ماتریس EFE تجزیه و تحلیل میشوند. پس از مشخص شدن و نمره دهی عوامل درونی و بیرونی، این عوامل در جدول ماتریس استراتژیها قرار میگیرند. با استفاده از ادبیات پژوهش و مصاحبههای تخصصی مهمترین شاخصهای هریک از معیارهای فوق شناسائی میشوند و سپس در قالب نقاط ضعف و قوت دستهبندی خواهند شد. به روش مشابه با استفاده از ادبیات پژوهش و مصاحبههای تخصصی مهمترین شاخصهای هریک از عوامل خارجی شناسائی شده و سپس در قالب فرصتها و تهدیدها دستهبندی خواهند شد.
پاورپوینت شناسایی گزینه های استراتژیک و انتخاب استراتژی با استفاده از ماتریس های SWOT و QSPM
گام دوم: ایجاد ماتریس ارزیابی عوامل داخلی و خارجی
برای تهیه ماتریس ارزیابی عوامل داخلی (IFE) ابتدا نقاط قوت و سپس نقاط ضعف را لیست می کنیم در مورد ماتریس ارزیابی عوال خارجی (EFE) ابتدا فرصت ها و سپس تهدیدات را فهرست می کنیم در هر دوی این ماتریس پس تهیه فهرست، ضریب وزنی هر عامل و نمره عملکرد سازمان در رابطه با آن عامل را نیز مشخص می سازیم.
گام سوم: تشکیل ماتریسSWOT
برای تشکیل این متریس باید عوامل داخلی و خارجی را در ابعاد عمودی و افقی آن قرار داد تا جایگاه صنعت یا سازمان در بازار مشخص گردد و بتوان استراتژی های مناسبی را برای آن مشخص کرد. این ماتریس منطبق بر ماتریس SWOT است و استراتژی های مناسب برای سازمان را مشخص میکند.
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.