توضیحات محصول
دانلود پاورپوینت دنیای واقعی ،دنیای مجازی با فرمت ppt ودر 27 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت دنیای واقعی ،دنیای مجازی
دنیای واقعی
نظرية سقراط(400 سال قبل از ميلاد مسيح)
§به اعتقاد سقراط تمام پديده های طبيعی فقط سايه ای از شکل واقعی آنها می باشند که اصل خود را به نمايش مي گذارند . حرکات انسانها و تمام موجودات عالم بشکل کنونی ، تمثيلی از يک واقعيت ديگر می باشند.اين تمثيل زندگی آن واقعيت را مانند سايه شبيه سازی می کنند.
§افسانه غارMyth of the cave))
از ديد افلاطون همه چيز در حال تغيير است وآنچه تغيير کند نمی تواند واقعي باشد. واقعيت غير قابل تغيير است و تمام پديده هائي که تغيير می کنند از يک واقعيت غير قابل تغيير الگومی گيرند و خود مجازی هستند.
qافلاطون اين نظريه را در کتاب ”جمهوری“ بيان کرده ودنياي ايده آل بنام اتيوپيا يا مدينه فاضله را تعريف می نمايد.
به نظر او مدينه فاضله توسط فلاسفه بايد رهبری شوند و عنوان سر را دارند وقانون گذاری می کنند و بدنه مجری قوانين است وبه اجرای وظائف خود می پردازد.
در اين نظريه زن و مرد حقوق يکسانی هم در رهبری وهم دربدنه دارند.
q ارسطو که بمدت 20سال شاگرد افلاطون بود اين نظريه را به چالش کشيد. او اولين ييولوژيست شناخته شده است وعلاقه زيادی به طبيعت داشته ودر کلية نوشته هايش بسيار دقيق واقعيت هارا ترسيم نموده وبر اساس مطالعه ميدانی،جانداران وطبيعت را توصيف نموده است.
پاورپوینت دنیای واقعی ،دنیای مجازی
qافلاطون معتقد بود که “ايده” در حد کمال و فنا ناپذير وغير قابل مقايسه با پديده های طبيعی که تغيير پذير و فنا شدنی هستند،می باشد.
از نظر او ايده آل ذهن بوده وبالاترين درجه واقعيت “قابليت فکر کردن” و “استدلال” است در حاليکه به نظر ارسطو، بالاترين درجه واقعيت آن چيزهائيست که انسانها با حواس پنج گانه خود حس می کنند.
qاز 2400 سال پيش تا کنون انسان بدنبال تعريف و تعيين مرزبين واقعی و مجازی بوده و هنوز استدلال در حد کمال بر واقعيت محسوس ( با حواس پنجگانه ) چيره نشده است.
qتعريف امروزی مردان IT
qاگر دنيائی که در آن زندگی می کنيم واقعی (ارسطوی) است ، با استفاده از دستآورد های فنآوری اطلاعات، دنيای مجازی ( افلاطونی )را می سازيم و اگر مجازی است دنيای واقعی (افلاطونی ) را شبيه سازی خواهيم کرد.
qتعريف امروزی مردان IT
•محسوس کردن ايده ها وآنچه که در وهم می گنجد.
•مدل کردن مدينه فاضله
•زندگی کردن در آرزوها
•شبيه سازی دست نيافتنی ها
• ….
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.