توضیحات محصول
دانلود پاورپوینت بررسي علت تخريب برقگيرها (400kv-230kv) با فرمت ppt ودر 22 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت بررسي علت تخريب برقگيرها (400kv-230kv)
فهرست
فصل اول: مقدمه
فصل دوم: بررسي انواع اضافه ولتاژها در سيستمهاي قدرت و علل پيدايش آنها
فصل سوم: بررسي علل ايجاد اختلال در برقگيرهاي اكسيد روي
فصل چهارم: شناسايي پديده فرورزونانس
فصل اول
كليات
در سيستمهاي قدرت و شبكههاي انتقال و توزيع انرژي الكتريكي، تكتك تجهيزات نقش اساسي دارند و بروز هرگونه عيبي در آنها،ايجاد اختلال در شبكه، اتصال كوتاه و قطع برق را به همراه دارد.خاموشي و جايگزيني تجهيزات معيوب هزينههاي هنگفتي را به شبكه تحميل مينمايد. لذا بررسي و تحليل بروز عيب در تجهيزات از اهميت خاصي برخوردار ميباشد و در صورت شناخت اين عيوب و سعي در جلوگيري از بروز آنها از هدر رفتن سرمايه اقتصادي كشور جلوگيري به عمل ميآيد.
برقگيرها از جمله تجهيزاتي هستند كه جهت محدود كردن اضافه ولتاژهاي گذرا ( صاعقه و كليدزني) در شبكههاي انتقال و توزيع به كار ميروند. برقگيرها ضمن اينكه حفاظت تجهيزات در مقابل اضافه ولتاژهاي گذرا را بر عهده دارند،بايد در مقابل اضافه ولتاژهاي موقتي از خود واكنشي نشان ندهند و همچنين با توجه به شرايط محيطي منطقه مورد بهرهبرداري،نظير رطوبت و آلودگي،عملكرد صحيح و
قابل قبولي را ارائه دهند.
پاورپوینت بررسي علت تخريب برقگيرها (400kv-230kv)
فصل دوم
انواع مختلف اضافه ولتاژها در شبكه:
كليه اضافه ولتاژهاي ظاهر شده در شبكه بر حسب شكل و يا منبع بروز خود،تقسيمبندي ميشوند.كه ميتوان آنها را به شرح زير تقسيمبندي نمود:
1- اضافه ولتاژهاي صاعقه
2- اضافه ولتاژهاي كليدزني
3- اضافه ولتاژهاي موقتي
كه با توجه به عامل بوجود آورنده نيز به دو دسته داخلي و خارجي تقسيم ميشوند.
بر اساس اين تقسيمبندي اضافه ولتاژ ناشي از صاعقه به اضافه ولتاژ خارجي و دو نوع ديگر به اضافه ولتاژهاي داخلي موسوم ميباشد.
1-اضافه ولتاژهاي صاعقه
در پي تخليه جوي الكتريكي بر قسمتهاي مختلف شبكه، بارهاي الكتريكي انباشته در ابرها و فصل از طريق كانال يونيزه تشكيل شده در فضا بصورت قوس مرئي رعد و برق در قسمتهاي مختلف شبكه تخليه گشته،اصطلاحاً به تخلية جوي الكتريكي موسوم ميباشد.تخليه بارهاي الكتريكي جوي، موجبات افزايش ولتاژ را به طور لحظهاي در محل تخليه فراهم ساخته،ولتاژ موجي با سرعت نور در طول هاديهاي فاز منتشر ميشود و اضافه ولتاژهاي تخليه جوي را در شبكه پديد ميآورد.
اضافه ولتاژهاي موجي رعد و برق حداكثر سرعت افزايش را در ميان انواع مختلف اضافه ولتاژهاي موجي دارا ميباشند.سرعت افزايش آنها در حدود 5000-500 كيلوولت بر ميكروثانيه متغير ميباشد.
مشخصه اضافه ولتاژهاي صاعقه
اضافه ولتاژهاي صاعقه ميتوانند با يك موج صاعقه استاندارد 50/2 –1 مطابق شكل زير مدل شوند.به عبارت ديگر اين دسته امواج غير پريوديكي داراي زمان پيشاني حدود يك و نيم ميكروثانيه و زمان پشت موج در حدود چند ده ميكرو ثانيه هستند.با توجه به شيب پيشاني اين دسته اضافه ولتاژها، تنش بيشتري روي عايق بندي طولي پيچكهاي اندوكتيو اعمال ميكنند و به دليل زمان كوتاهتر،عموماً تنش قابل براي عايقبندي در مقايسه با امواج كليدزني با دامنه يكسان قدري بيشتر
خواهد بود.ميزان تنش تحمل شده بستگي به نوع عايق خواهد داشت.
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.