توضیحات محصول
دانلود پاورپوینت فصل دوازدهم کتاب برنامه ریزی استراتژیک سیستم های اطلاعات با موضوع برنامهريزي استراتژيك براي سيستمهاي اطلاعات:در دوره فعلي با فرمت ppt ودر 20 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت فصل دوازدهم کتاب برنامه ریزی استراتژیک سیستم های اطلاعات
تركيب شدن تقاضاي پنهان و فرصتهاي اينترنت محور، موجب شده است كه مديريت هزينه هاي زيادي را در تكنولوژي اطلاعات تحت عناوين «الكترونيكي» صرف كند.
. مطالعه اخير مككينزي :«بر خلاف تصور پيشين كاربردهاي وسيع تكنولوژي اطلاعات، دليل اصلي براي شتاببخشي به بهرهوري در سيستمهاي اطلاعات از سالهاي 1995 نبوده است» و «جايي كه تكنولوژي اطلاعات نقشي را ايفا ميكند، اغلب درجاهاي ضروري است نه در جاهايي كه تقويت كننده بهرهوري است. تغييرات فرآيندكسب و كار نيز براي كسب بهرهوري كامل لازم است».
تغييرنشان مي دهد كسب و كار در حالت ايستا قرار ندارد. ، استفاده از تكنولوژي اطلاعات موجب ايجاد مزيت رقابتي براي بسياري سازمانها شده است.
سرمايهگذاري سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات در پشت استراتژي كسب و كار خواهد بود.
مديريت استراتژي سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات بايد توسعه يابد.
بكارگيري مجدد برخي از ايدههاي كليدي
به عنوان يك فعاليت اصلي سازماني، برنامهريزياستراتژيك براي سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات ، اكنون در حدود بيست ساله است كه فرآيندهاي آن به طور موفقي توسعه يافته و امروز مورد پذيرش قرار گرفته است.
مقايسه توسعه استراتژي هاي سيستمهاي اطلاعات با توسعه استراتژي هاي كسب و كار :
ابزارها و تكنيكهاي استراتژي كسب و كار به صورت مستمر بوده و فرآيندهاي آن همواره تغيير ميكند. فرآيندسيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات بايد تا جايي پيشرفت كند كه بخشي طبيعي از فرآيند مديريت استراتژي كسب و كارهم از نظر مفهومي و هم از ديدگاه عملياتي باشد.
پنج راه كليدي ارتباط استراتژي هاي سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات با مديريت استراتژيك و محيط كسب و كار عبارتند از:
.1تكنولوژي مي تواند از استراتژي سازمان پشتيباني كند
.2تكنولوژي مي تواند كسب و كار را تعريف كرده و استراتژيكسب و كار را شكل دهد
.3رقبا بر سازمان و بازاري كه در آن رقابت دارد، اثر دارند.
جزء مهم از استراتژی های سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات، شامل موارد زير هستند:
•سرمايهگذاري
•زيرساخت
•اطلاعات
پاورپوینت فصل دوازدهم برنامه ریزی استراتژیک سیستم های اطلاعات
برنامهريزي استراتژيهاي سيستمهاي اطلاعات
در دهه 1990 محاسبات دسكتاپ و پذيرفتن توانايي سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات در تامين مزيت رقابتي تغيير كرد به:
•تاكيد بر هماهنگي ميان سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات و مديريت كسب و كار در تمام ابعاد، جهت ايجاد توازن تاثير سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات در توسعه كسب و كار به همراه نياز به استقرار سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات براي بهبود عملكرد.
•افراد سريع در اتصالات از طريق تكنولوژي اطلاعات در همه سطوح (جهاني، صنعتي، بين سازماني و در داخل سازمان و بين افراد) زمينه را براي دستيابي و تبادل آسانتر اطلاعات ايجاد كرده و گزينههاي جديدي را براي سازمانها و فرصتهاي را براي ظهور سازمانهاي جديد و تازهوارد به صنعت و ارائه محصولات و خدمات آگاهي زيادي در بين مديران در مورد پتانسيلهاي تكنولوژي اطلاعات ايجاد كرده است.
•توسعه سريع در «زنجيرة تامين» تكنولوژي اطلاعات ، سازمانهاي بيشتري را قادر ساخته تا الزامات سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات خود را از عرضه كنندگان خارجي تامين كنند
•اجراي گسترده ساختاردهي مجدد در سازمانها نشان دهنده منافع زياد از سرمايهگذاري در سيستمهاي اطلاعات و تكنولوژي اطلاعات است كه از طريق بازطراحي فرآيندها براي ايجاد امكان استفاده از قابليتهاي ارائه شده توسط تكنولوژي است.
بیشتر
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.