توضیحات محصول
فهرست مطالب
مقدمه
خودخوری چیست؟
مثال های خودخوری کردن
تاثیرات خودخوری
شناخت دلایل برای درمان خودخوری
درمان خودخوری
خودخوری در مردان بیشتر است یا زنان
سخن آخر درباب درمان خودخوری
بخشی از متن
مقدمه
در زندگی همه ی ما انسان ها، لحظاتی پیش آمده است که خودمان را به علت های مختلف، سرزنش کرده ایم. در واقع خودمان را مقصر دانسته ایم و ناراحتی را به زندگی خود دعوت کرده ایم، بدون آنکه بدانیم این خودتخریبی یا به اصطلاح “خودخوری” چه آثار مخربی در زندگی ما دارد. قبل از هر چیز باید بدانیم که اولین نفری که باید یاد بگیرد با شما درست رفتار کند، خود شما هستید. اتفاقاتی که در زندگی همه ما رخ می دهد، آینه ی باورهای ماست، پس لازم است یاد بگیرید که چطور از خودتان و ورودی های ذهنتان مراقبت کنید تا زندگی بهتری داشته باشید. در بخش های پایین تر، شما بیشتر با خودخوری آشنا می شوید و یاد می گیرید چگونه آن را کنترل و در نهایت درمان کنید.
خودخوری چیست؟
خودخوری یعنی شما به دلایل مختلف و گاها غیر منطقی، خود را قضاوت، سرزنش و تخریب می کنید. در واقع با وارد کردن افکار منفی به ذهن خود و کنترل نکردن آنها، خود را عذاب داده و سعی دارید که خود را مقصر اصلی جلوه دهید. ممکن است برایتان پیش آمده باشد که کار اشتباهی انجام داده باشید اما از ترس قضاوت دیگران، شروع کرده اید به تخریب کردن خودتان.
در این مواقع، لازم است بدانید که شما جز ناراحتی، چیزی به خود اضافه نکرده اید و مشکلی را حل نکرده اید. گاهی خود را جای دیگران می گذارید و خود را قضاوت می کنید. این عمل به شدت مخرب و بیهوده است. افسوس خوردن در مورد اتفاقات گذشته و نگرانی های بی مورد راجع به آینده، سبب می شود جملاتی را در ذهن خود تکرار کنید که بار منفی آنها، تاثیرات مخرب خود را در زندگی شما بگذارد.
و …
بیشتر
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.