توضیحات محصول
دانلود پاورپوینت درس مدارهای الکتریکی 2 با فرمت ppt ودر 114 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت درس مدارهای الکتریکی 2
فصل اول: عناصر تزویج
فصل دوم:گراف و قضیه تلگان
فصل سوم:تجزیه و تحلیل گره ومش
فصل چهارم:تجزیه و تحلیل حلقه و کاتست
فصل پنجم:معادلات حالت
فصل ششم: لاپلاس و پاسخ فرکانسی
فصل هفتم:فرکانس طبیعی
فصل هشتم: شبکه های دو قطبی
فصل اول
عناصر تزویج
درمدارهای الکتریکی 1 با سلف ها آشنا شدیم:
V=(d(li))/dt=L di/dt+i dl/dt 0
در یک سلف خطی عبارت i dL/dt برابر صفر می باشد.
درهسته اگر شار متغیر با زمان سیم پیچ هارا در بر بگیرد در آن یک ولتاژ القا میکند این سیم پیچ یک سلف L(H) را تشکیل میدهد و شار پیوندی موجود در این سلف به صورت زیر محاسبه میگردد.
پاورپوینت درس مدارهای الکتریکی 2
پلالیته ی ولتاژ القایی بر اساس قانون لنز به نحوی است که جریان عبوری از سیم پیچ سبب تولید شاری شود که با عامل به وجود آورنده ی خود مخالفت کند. در نتیجه با توجه به روابط داده شده ولتاژ القایی در یک سلف وابسته به شار عبوری از آن خواهد بود و می دانیم ولتاژ در هر سلف به این شار وابسته است. در مثال های زیر شار عبوری از هر یک از دو سیم پیچ به سیم پیچ دیگر وابسته می باشد به چنین حالتی که شار عبوری از سیم پیچ ها به سیم پیچ دیگر وابسته می باشد اصطلاحاً سلف های تزویج شده نامیده می شوند.
تزویج بین سلف ها می تواند مثبت یا منفی باشد که بستگی به برآیند شار خواهد داشت. زمانی که شار تولید یک سیم پیچ در جهت سیم پیچ دیگر باشد این تزویج مثبت است و زمانی که شار تولید یک سیم پیچ در خلاف جهت سیم پیچ دیگر منفی خواهد بود.
قرارداد در حل مدارهای الکتریکی :
سلف های تزویج شده با سرمای نقطه دار نشان داده می شود.
فصل دوم
گراف ها و قضیه تلگان
عناصری می باشند که ابعاد آن ها نسبت به طول موج منبعی که آن ها را تحریک می کند کوچک است. در غیر این صورت قوانین kvL و kcL در آن ها برقرار نخواهد بود.
قوانین kvL و kcL ارتباطی به اجزای مدار ندارد. از این رو می توانیم به ازای هر عنصر یک شاخه در گراف قرار دهیم و دو سر هر شاخه را با استفاده از نقطه های سیاهی که گره نامیده می شوند به یکدیگر متصل نماییم.
مفهوم زیرگراف به گراف مانند زیر مجموعه به مجموعه می باشد که با حذف بعضی گره ها یا بعضی شاخه ها ، زیرگراف بدست می آید.
جهت قراردادی جریان :
جهت جریان در شاخه به طور دلخواه انتخاب می شود. اما پلارتیه ی ولتاژ بر اساس جهت انتخاب شده خواهد بود. همواره قطب مثبت ولتاژ در جهت ورود جریان خواهد بود.
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.