توضیحات محصول
دانلود پاورپوینت معنویت در محیط کار با فرمت ppt ودر36 اسلاید قابل ویرایش قسمتی از متن پاورپوینت
عناوین وسرفصل مطالب
مقدمه
واژه شناسي معنویت
تعريف معنویت
نکته های کلیدی تعریف های مختلف معنویت
دلايل توجه سازمان ها به معنویت
تعريف معنویت در محیط کار
برداشت های کلیدی از تعریف های مختلف معنویت در محیط کار
گرایش های دینی و معنوی در کار و سازمان
پیش فرض های معنویت در محیط کار
ویژگیهای معنویت در محیط کار
سطوح معنویت در سازمان
معنویت در محیط کار و نتایج آن
توسعه معنویت در محیط کار
معنویت و رهبری
معنویت و رفتار شهروندی سازمانی
مقدمه
عصری که در آن زندگی می کنیم عصر پیچیدگی و تغییر است، سازمانها در چنین عصری مانند بند بازانی هستند که روی ریسمانی بس نازک و لغزنده راه می روند و همواره نیاز به تغییرات ریشه ای و
خلاقیت های کاری، جهت رویارویی با چنین وضعیت آشوب زده و پرتلاطم دارند. در این شرایط با پارادایم جدیدی به نام «پارادایم معنویت»، در حوزه مدیریت وکسب و کار روبرو هستیم. ورود معنویت در سازمان به عنوان تأییدی است بر اینکه کارکنان چشمانداز یکپارچه تری را نسبت به سازمان، خانواده وجامعه خویش به دست آورند در مجموع اهمیت و ضرورت معنویت در محیط کار آن چنان است که می تواند برای سازمانها،انسانیت و برای اجتماع، فعالیت و برای محیط، مسئولیت را به ارمغان آورد.
واژه شناسي معنویت
در ترجمههای لاتین “spiritualisیا شخص معنوی” به کسی گفته میشود که زندگی او راروحالقدس نظم میبخشد، یا تحت تأثیر قـرارمیدهد. واژه”spiritualitus” (معنویت) حداقل از اوایل قرن پنجم به کار میرفته و مدت طولانی همین معنای ناشی از کتاب مقدس را حفظ نمودهاست.
این واژه در قرن هجده و نوزده رو به افول گذاشت و تنها در قرن بیستم دوباره در معنای دینی یا عبادی خود آشکار گشت. واژه معنویت که عمدتاً نویسندگان فرانسوی آن را دوباره رواج دادند، به تدریج در مجموعه گستردهای از صورتهای ویژه به کار رفت.
تعريف معنویت
1. در اسلام منظور از معنويت برخورداري از ارزشهاي والاي انساني ازقبیل خيرخواهي، رضايت، سپاسگزاري، شجاعت، صبر، صداقت، صرفه جويي، عدم وابستگي، فداكاري و گذشت است.
تعريف معنویت
2.معنویت نیرویی روحبخش و انگیزاننده زندگی است، انرژیی که الهامبخش فرد به سمت و سوی فرجامی معین، یا هدفی به سوی ورای فردیت میباشد.
3. معنویت اعتقاد به يك حقيقت متعالي و برتر استنظير يك قدرت برتر.
نکته های کلیدی تعریف های مختلف معنویت
معنویت رسمی، منسجم و سازمان یافته نیست؛ کاملا جامع و فراگیر و پذیرای هر کسی؛ منبع نهایی معنا و هدف در زندگی؛ تقدس هر چیزی؛ منبعی لایزال از ایمان و نیروی اراده؛ هدف نهایی؛ غیرفرقهای، فراتر از فرقهها؛ جهانی و بدون بُعد زمانی؛ ابهت در حضور وجودی متعالی؛ احساس عمیق ارتباط متقابل با هر چیزی؛ آسایش و آرامش درونی.
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.