توضیحات محصول
دانلود پاورپوینت نظریه های مصرف با فرمت ppt ودر 38 اسلاید قابل ویرایش
قسمتی از متن پاورپوینت نظریه های مصرف
فهرست مطالب
مقدمه
نظریه مصرف کینز یا تئوری درآمد مطلق
تئوری کینز در عمل و معمای مصرف؛
نظریه درآمدی نسبی
نظریه درآمد دائمی
نظریه سیکل زندگی
نتایج مهم نظریههای مصرف
پایان
پاورپوینت نظریه های مصرف
مقدمه
رابطه بین مصرف و عوامل مختلف (متغیرها)، تابع مصرف نامیده میشود و درآمد، مهمترین متغیر تابع مصرف است؛ اما درآمد، یک واژه کلی است و میتوان برداشتهای متفاوتی از آن داشت؛ بهعبارت دیگر درآمد را میتوان بهصورت درآمد مطلق، دائمی، نسبی، در طول زندگی و … تعبیر نمود؛ که با توجه به هریک از این تعبیرها، نظریات متفاوتی ارائه میشود.
تابع و تئوری مصرف، تصویری عالی از نمونه مراحل توسعه دانش در علم اقتصاد را ارائه میدهد. این مراحل، ابتدا با پیشرفت و کشف مهم مفهومی توسط کینز (John Maynard Keynes: 1883-1946)در سال 1936 آغاز میشود و بعد از آن دانشمندانی مانند فریدمن، دوزنبری و مودیگیلانی، تئوریهای دقیقتری از مصرف ارائه دادهاند و برای مدتهای طولانی رابطه مصرف با درآمد و مخارج مصرفی یک رابطه کلیدی در تحلیلهای اقتصاد کلان بهشمار میرفت.
پاورپوینت نظریه های مصرف
بهطور معمول، بحث مصرف در دو سطح خرد و کلان مطرح است؛ در سطح خرد بحث از این است که مصرفکننده با توجه به درآمد خود، بهگونهای مصرف میکند که مطلوبیتش حداکثر شود. بههمین جهت، در سطح خرد گفته میشود که اصل با حاکمیت مصرفکننده است؛ که با توجه به درآمد خود، درباره اینکه چه کالا و به چه میزان و چگونه تولید شود، اظهار نظر مینماید. درسطح کلان، بیشتر روی قاعده رفتاری که نسبت مصرف را با متغیرهای کلان مانند سرمایهگذاری، پسانداز، توزیع درآمد و رشد اقتصادی مشخص میکند، متمرکز میشود.
عمده نظریات مصرف در علم اقتصاد مربوط به کینز، دوزنبری، فریدمن و مودیگیلیانی است.
نظریه مصرف جان مینارد کینز (John Maynard Keynes) یکی از مهمترین کمکهای علمی وی به علم اقتصاد است؛ که در سال 1936 در کتاب نظریه عمومی آنرا مطرح کرد. نظریهای که کینز از نوسانات اقتصادی ارائه کرد، نظریه مصرف در کانون آن قرار داشت و از آن زمان به بعد، در تجزیه و تحلیلهای اقتصاد کلان، نقش تعیینکنندهای داشته است. الوین هانسن (Alvin Hansen) یکی از نخستین پیروان کینز مینویسد: نقش عمده کتاب “نظریه عمومی” این بود که تابع مصرف را بهصورتی روشن و مشخص ارائه نمود و بهشکل فرمول درآورد و باید اذعان نمود که اهمیت آن بهاندازه تابع مصرفی بود که مارشال (Alfred Marshall: 1842-1924) کشف کرد.
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.