توضیحات محصول
فهرست مطالب
مقدمه
اعتیاد کودک به تکنولوژی
مدت زمان مناسب استفاده از گوشی، تلوزیون یا بازی کامپیوتری برای کودکان چقدر است؟
نگرانی والدین بابت اعتیاد کودک به تکنولوژی
چگونه بفهمیم کودکمان به تکنولوژی اعتیاد دارد؟
عوارض اعتیاد کودک به تکنولوژی
درمان اعتیاد کودک به تکنولوژی (گوشی موبایل و تلوزیون)
بخشی از متن
مقدمه
آیا کودک شما هم اعتیاد به تکنولوژی دارد و ساعتها با گوشی یا کامپیوتر بازی میکند؟ کودک چند ساعت در روز باید تلوزیون تماشا کند؟ برای ترک اعتیاد کودک به تکنولوژی راهکارهایی وجود دارد که در ادامه توضیح میدهیم. باید برای محدود کردن زمان استفاده از تکنولوژی برای کودکان اقداماتی انجام داد و به مرور میزان استفاده کودک از صفحه نمایش را کم کرد.
اگر فرزند شما هم دچار اعتیاد به تکنولوژی است، باید حتما به یک روانشناس کودک مراجعه کنید.
اعتیاد کودک به تکنولوژی
تکنولوژی امروزه بخشی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره ما شده است و فرزندان ما نیز مشتاقانه از تکنولوژی استفاده میکنند. هر سال سن بچهها برای اینکه صاحب اولین تلفن هوشمند خود بشوند پایینتر میآید و هماکنون میانگین سن کودکان برای داشتن تلفن هوشمند ده سال است. با وجود اینکه تکنولوژی خوبیهای بسیاری دارد، استفاده بیش از حد از آن میتواند مشکلات رفتاری و اختلالاتی در رشد کودکان ما ایجاد کند.
همچنین این مسئله می تواند مانعی در روابط ما انسانها باشد. این روزها ارتباط از طریق تکنولوژی یه راه رایج برای تمام انسانها است. درصورتیکه استفاده بیش از حد از آن مهارتهای ارتباطی مورد نیاز و هنر گفتگو را به کودکانمان نمی آموزد؛ بنابراین داشتن زمانی جدا از تکنولوژی در طول روز برای حفظ تعامل و سلامت روابط انسانی حیاتی است.
اعتیاد کودک به تکنولوژی مسئله بسیار جدی است و باید برای درمان آن اقدامات لازم را انجام داد.
منظور از صفحه نمایش و اعتیاد کودک به تکنولوژی چیست؟
تماشای تلویزیون، استفاده از رایانه، بازیهای ویدئویی و استفاده از رایانههای شخصی، گوشی موبایل و یا تبلتهای هوشمند از انواع کار با صفحه نمایش هستند. صفحه نمایشها، دستگاههای چند منظورهای هستند که میتوانند برای اهداف زیادی استفاده شوند. تحقیقات انجام شده نشان میدهند که به طور متوسط، کودکان در روز ۷ ساعت از زمان خود را صرف استفاده از صفحه نمایش میکنند و تقریبا ۵ ساعت را جلوی تلویزیون هستند. این مقدار فراتر از مقدارهای توصیه شده توسط آکادمی اطفال آمریکا (AAP) است.
ما انسانها از صفحه نمایش برای چهار منظور اصلی استفاده میکنیم.
• مصرف غیرفعال: تماشای تلویزیون، مطالعه با صفحه نمایش و گوش دادن به موسیقی
• مصرف تعاملی: بازیهای ویدئویی و اینترنت گردی
• ارتباطات: مکالمهی تصویری و استفاده از رسانههای اجتماعی
• تولید محتوا: استفاده از دستگاههای موجود برای ایجاد هنر دیجیتال یا موسیقی
واضح است که بین این فعالیتها تفاوت زیادی وجود دارد. اگرچه تکنولوژی جدید میتواند ارزشمند باشد اما لازم است فرزندان با کسب تجربیات از محیط اطراف و بدون استفاده از صفحه نمایش، رشد سالمی داشته باشند. کودکان با تعامل با دنیای پیرامون و داشتن فعالیت جسمی مانند دویدن، بالا رفتن، و بازی در زمین بازی و انجام کارهای خلاقانه مانند نقاشی یا لباس پوشیدن یاد میگیرند. استفاده منفعل از صفحه نمایش نباید جایگزین کتاب خواندن، بازی یا حل مسئله شود.
تحقیقات انجام شده نشان میدهند که به طور متوسط، کودکان در روز ۷ ساعت از زمان خود را صرف استفاده از صفحه نمایش میکنند و تقریبا ۵ ساعت را جلوی تلویزیون هستند.
و …
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.