توضیحات محصول
فهرست مطالب
مقدمه
ازدواج مسیار یعنی چه؟
ازدواج مسیار بین چه کسانی رایج است؟
حقوقی که در ازدواج مسیار میتوان از آن ها صرف نظر کرد
تاریخچه ازدواج مسیار
مقایسه ازدواج مسیار با سایر ازدواج ها
دلایل زنان برای ازدواج مسیار
دلایل مردان برای ازدواج مسیار
بخشی از متن
مقدمه
ازدواج مسیار یکی از ازدواج هایی است که اخیرا بین اهل سنت در حاشیه خلیج فارس رواج پیدا کرده است و در آن زن با قرار دادن شروطی مثل عدم ریاست مرد و آزادی در رفت و آمد از حقوقی مثل نفقه چشم پوشی می کند.
ازدواج مسیار یعنی چه؟
ازدواج مسیار اهل سنت ، به این معنی است که زن و مرد با قرار دادن شروطی برای عقد ، برخی تکالیف خود را انجام نمی دهند و از برخی حقوق صرف نظر می کنند.
ازدواج مسیار ، نوعی ازدواج دائم است ولی در آن زن ، حق نفقه و همخوابگی ندارد و شوهر هر وقت که بخواهد به نزد زن می رود و از سویی دیگر زن در زندگی اش آزاد است و مرد حق ریاست یا مدیریت نسبت به او را ندارد.
ازدواج مسیار شباهت زیادی به ازدواج موقت بین اهل تشیع دارد ولی فقهای اهل سنت ، ازدواج موقت را باطل و عامل فساد می دانند ولی اغلب آن ها ازدواج مسیار را مجاز می دانند.
برخی از منتقدان ازدواج مسیار ، این نوع ازدواج را غیر اخلاقی و کلاهبرداری برای لذت جویی جنسی می دانند و برخی از فقهای اهل سنت آن را حرام اعلام کرده اند و می گویند که عدم پرداخت نفقه و عدم تامین محل سکان زن ، خلاف ذات ازدواج است.
تفاوت ازدواج مسیار با متعه در دائمی بودن آن است برای جدا شدن باید طلاق یا فسخ نکاح انجام شود و زن و شوهر از هم ارث می برند ، ولی متعه یا صیغه مدت دار است و با اتمام زمان ، به طور خود به خود پایان می پذیرد.
ازدواج مسیار بین چه کسانی رایج است؟
در ازدواج مسیار ، معمولا زن و شوهر جدا از هم زندگی می کنند ، ازدواج مسیار بین عرب های اهل سنت حاشیه خلیج فارس ، جوانانی که امکان شروع زندگی مستقل ندارند ، مردانی که بدون همسر به مسافرت رفته اند ، زنان مطلقه یا بیوه که تمایلی به زندگی مشترک ندارند انجام می شود.
و …
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.