توضیحات محصول
فهرست مطالب
مقدمه
آیا ازدواج مصلحتی از نظر شرعی درست است؟
ازدواج مصلحتی به خاطر شرایط مالی
ازدواج مصلحتی برای فرار از خانه پدری
ازدواج مصلحتی به دلیل ترحم
ازدواج حسابگرانه
معایب ازدواج مصلحتی
بخشی از متن
مقدمه
ازدواج مصلحتی به معنی ازدواجی است که مبنای اصلی آن عشق و علاقه نیست و به دلایل دیگر از جمله موقعیت مالی ، اجتماعی یا سیاسی انجام می شود.
ازدواج مصلحتی (به انگلیسی : Marriage of convenience) ازدواجی است که بر مبنای عشق و علاقه و برای تشکیل خانواده نباشد.
ازدواج مصلحتی میتواند به دلایل سیاسی یا استراتژیک یا شرایط مالی و خانوادگی یا جایگاه اجتماعی، گرفتن وام یا استخدام در شرکتی خاص صورت بگیرد یا این که برای گرفتن ویزا یا اقامت در کشوری خاص انجام شود که در این صورت به نام ازدواج صوری شناخته می شود.
در ازدواج های مصلحتی یک نفر به جای این که با عشق و علاقه ازدواج کند بنا به هر دلیلی براساس مصلحت اندیشی ازدواج میکند. برای داشتن یک ازدواج موفق و پایدار باید عقل و عشق را کنار هم بگذاریم. عشق باید وجود داشته باشد که دو نفر کنار هم بمانند و از زیر بار مشکلات شانه خالی نکنند و مراقب هم باشند در غیر این صورت رابطه زوجیت تبدیل به رابطه ای بسوز و بساز می شود که نتیجه ای جز طلاق عاطفی در پی نخواهد داشت.
برای ازدواج دل باید انتخاب کند و عقل شرایط را بسنجد و انتخاب را تایید کند. شما در ابتدا باید ببینید آیا طرف مقابل به دل شما می نشیند ؟ سپس به شرایط اجتماعی و اخلاقی و خانوادگی او فکر کنید که آیا میتوانید کنار هم زندگی خوبی داشته باشید؟
آیا ازدواج مصلحتی از نظر شرعی درست است؟
از آنجا که برای ازدواج مصلحتی ، صیغه شرعی خوانده می شود حتی با وجودی که قلب دو نفر به یکدیگر تعلق ندارد ولی ازدواج از نظر شرعی و قانونی صحیح است.
ازدواج مصلحتی به خاطر شرایط مالی
امروزه در جامعه ما ازدواج های مصلحتی بیشتر به دلیل شرایط مالی انجام می شود مثلا پیشنهاد ازواج با فردی که موقعیت مالی بالا ، ماشین شاسی بلند ، خانه و ویلا دارد ، معمولا پذیرفته می شود حتی در صورتی که از نظر احساسی به شخص دیگری وابسته باشد یا در رابطه با فردی دیگر باشد.
به قول معروف نان عشق را که نمیتوان خورد. پول است که خوشبختی می آورد.
و …
بیشتر
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.