توضیحات محصول
وی قهرمان پارالمپیک لندن ۲۰۱۲ و پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ و دارندهٔ پنج طلا و یک نقرهٔ جهان در ردهٔ جوانان و بزرگسالان بود. سیامند رحمان همچنین سه نشان زرین از بازیهای پاراآسیایی گوانگجو ۲۰۱۰، اینچئون ۲۰۱۴ و جاکارتا ۲۰۱۸ بهدستآورد. همچنین نام وی با توجه به ثبت وزنهٔ ۳۱۰ کیلوگرمی در سال ۲۰۱۶، در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسیدهاست.
زندگی
از دوران دبیرستان به باشگاه بدنسازی میرفته و علاقه به ورزش در وجودش بوده، همچنین استعدادی که در رشته ورزشی وزنه برداری در خود دیده باعث گرایش او به این ورزش شده است. او گفته است که شنا و خیلی از ورزشهای دیگر را انجام میدهد؛ اما فقط به وزنه برداری علاقه مند است.
در ۱۷ سالگی در اشنویه وزنه برداری را شروع کرده و سال ۸۵ که وارد تیم ملی شد. ۱۵۰ کیلو وزنه می زد و دوستان او همچون آقای رضوی آن زمان ۲۶۰ کیلو می زدند. کمتر از یک سال خودش را به وزنه ۲۸۷ رساند و پس از آن آقای رضوی که دوست و استاد او نیز بود از تیم ملی خداحافظی کرد. در مسابقات گوانجو با مهار وزنه ی ۲۹۱ کیلوگرمی رکورد دار جهان شد.
تحصیلات و خانواده
وی تحصیلکرده رشته حقوق قضایی در مقطع کارشناسی از دانشگاه آزاد ارومیه بود.
مرحوم سیامند رحمان سومین فرزند خانوادهای است با سه خواهر و دو برادر؛ این خانواده اهل اشنویه از شهرهای استان آذربایجان غربی بودند.
علت معلولیت سیامند رحمان
معلولیت وی از قسمت پا بوده و مادرزادی میباشد در دوران کودکی بدون کمک حرکت میکرده است و مشکل خاصی نداشته، اما اکنون به علت وزن بالا از چوب دستی استفاده میکند.
علایق او
سیامند رحمان میگوید، زمانی که در اردو هستم بیشتر تمرین میکنم و اگر وقتی هم باقی باشد بیشتر کتابهای روانشناسی مطالعه میکنم. به تمام موسیقیها گوش میدهم؛ بستگی به موقعیت دارد.
فعالیت های ورزشی
رحمان یک دوره پر افتخار ورزشی را سپری کرد. او که بارها در میادین آسیایی و جهانی پرچم کشور را به اهتزاز در آورده بود، نخستین بار در سال ۱۳۸۷ به اردوی تیمملی وزنهبرداری معلولان ایران دعوت شد.
قهرمانی جوانان جهان
وی در نخستین تجربهٔ بینالمللی خود توانست ضمن شکستن رکورد ردهٔ جوانان جهان، قهرمان رقابتهای جهانی این رده در سال ۲۰۰۸ بشود. رحمان توانست ۷۲٫۵ کیلوگرم رکورد جوانان جهان را ارتقا دهد.
حضور در تیم ملی
سیامند رحمان نخستین بار در سال ۱۳۸۷ به اردوی تیمملی وزنهبرداری معلولان ایران دعوت شد.
بازیهای جهانی IWAS
رحمان در بازیهای جهانی IWAS (فدراسیون ورزشهای ویلچری و قطع عضو) در شارجه ۲۰۱۱ توانست با رکورد ۲۹۱ کیلوگرم قهرمان بشود.
بازی های آسیایی
از قهرمانی های او می توان به موفقیت در بازی های آسیایی ۲۰۱۰،۲۰۱۴و ۲۰۱۸ اشاره کرد. در همین ارتباط پایگاه خبری کمیته بینالمللی پارالمپیک به سیامند لقب (افسانه ای) یا Legend را داد.
پارالمپیک
پارالمپیک لندن ۲۰۱۲
سیامند رحمان در مسابقات پارالمپیک لندن توانست در حرکت نخست وزنهٔ ۲۷۰ کیلوگرمی و در حرکت دوم وزنهٔ ۲۸۰ کیلوگرمی را مهار کرد و نشان طلای مسابقات را در وزن ۱۰۰+ کگ کسب کرد. وی در سومین حرکت خود درخواست وزنهٔ ۳۰۱ کیلوگرمی را کرد تا رکورد جهان را که متعلق به خودش بود را ارتقا دهد. رحمان در حرکت سوم نتوانست وزنهٔ ۳۰۱ کیلوگرمی را مهار کند و با همان ۲۸۰ کگ به مقام نخست و نشان طلا رسید. وی با مهار این وزنه توانست رکورد پارالمپیک را ۱۵ کیلوگرم افزایش بدهد. پس از سیامند رحمان که به راحتی قهرمان شد، فارس العجیلی از عراق با مهار وزنه ۲۴۲ کیلوگرمی به گردن آویز نقره در وزن ۱۰۰+ کیلوگرم مسابقات وزنهبرداری پارالمپیک لندن دست یافت و بائه چون کئون از کره جنوبی با پرس وزنهٔ ۲۳۲ کیلوگرمی به نشان برنز این وزن رسید.
بیشتر
Reviews
There are no reviews yet.